Zomercampagne HTM van start, de Bikinilijn rijdt weer

10 July 2024, 16:27 uur
Den Haag & Regio
mainImage
HTM

Woensdag heeft algemeen directeur Jaap Bierman van de HTM, samen met trambestuurder Danny Gielen en buschauffeur Maarten Oosterbaan, het feestelijke startschot gegeven voor de zomercampagne van de HTM.

Bierman: "Om de reis te veraangenamen hebben we van onze tram 1, ook wel bekend als de Bikinilijn, en onze Zomerbus weer echte blikvangers gemaakt. Net als een flink aantal halten in de stad waar je op de strandlijnen kunt opstappen.” Tram 1, 9, 11, 12, 17 en bus 21, 22, 23, 24, 26 en 28 rijden allemaal richting de kust.  

“Ook dit jaar biedt het HTM zomer groepsretour uitkomst. Je bent vaak sneller aan de kust dan met de auto, het is voordelig én de reis per tram of bus levert je geen parkeerstress op.” Het HTM zomer groepsretour kost 8,95 euro voor maximaal 5 personen, is geldig in alle bussen en trams van HTM, en brengt je heen en terug naar het strand, het park of het terras. Het is verkrijgbaar via de HTM-app. 

Tekst gaat door onder foto.

Foto: HTM.

Park+Beach  

De gemeente Den Haag biedt, in nauwe samenwerking met onder andere HTM, Q-Park en World Forum, ook dit jaar de voordelige Park+Beach-tickets aan. Deze zijn in de zomervakantie tot en met 25 augustus dagelijks geldig. De hele dag parkeren en vervolgens met tram of deel(bak)fiets naar het strand kost 6,00 euro en voor iedere persoon 1,00 euro extra. Alle informatie is te vinden op www.htm.nl/zomer.