Dagblad070 | Alles over vis op Foodfestival VISSCH
mainImage

Alles over vis op Foodfestival VISSCH

21 augustus 2019, 13:57 uur
Haven

Van vrijdag 4 tot en met zondag 6 oktober wordt het hart van de Scheveningse visserij omgetoverd tot het gratis foodfestival VISSCH. VISSCH is niet zomaar een een foodfestival, maar een plek waar de Noordzeevis het podium krijgt wat zij verdient. VISSCH is daarnaast een ontmoetingsplek waar levensgenieters en visliefhebbers genieten van heerlijk bereide vis uit de Noordzee. Een uniek evenement op de plek waar de verse vangst uit de Noordzee dagelijks binnenkomt: de Scheveningse Visafslag. 

Bezoekers worden onder andere verrast met kookdemonstraties door chefs, workshops vis fileren, een uitgebreide vismarkt en een muzikaal programma. Bovenal is VISSCH hét evenement waar het bereiden, beleven en proeven van Noordzeevis centraal staat.

De Visafslag, waar dagelijks de verse vangst binnenkomt, is met het uitzicht op de haven de perfecte plek voor dit foodfestival. In de visafslag staan sfeervolle eettentjes, foodtrucks, barretjes en terrassen waar bezoekers van alle culinaire hoogstandjes kunnen genieten. De Noordzeevisserij is voor de  Gemeente Den Haag van groot economisch belang. De organisatie van VISSCH is er dan ook  trots op om hier middels dit evenement een bijdrage aan te kunnen leveren en de Noordzeevis op deze manier op de kaart te kunnen zetten.

OPENINGSTIJDEN VISSCH
Vrijdag 4 oktober – 17.00 tot 22.00 uur
Zaterdag 5 oktober – 12.00 tot 22.00 uur
Zondag 6 oktober – 12.00 tot 19.00 uur

#VISSCH | www.vissch.nl | instagram.com/visschnl