mainImage

Vriendin van Carlo Heuvelman eist tonnen schadevergoeding

2 oktober 2022, 22:39 uur
Landelijk, IJsselmondeNieuws

De vriendin van de op Mallorca omgekomen Waddinxvener Carlo Heuvelman eist tonnen schadevergoeding van de Hilversumse jongeren die verdacht worden van betrokkenheid bij zijn dood. Dat melden bronnen aan De Gooi- en Eemlander. Het zou om zo’n 300.000 euro gaan.

Het geld zou moeten dienen ter compensatie van bijvoorbeeld te maken kosten voor huishoudelijke hulp en gederfde inkomsten nu Heuvelman is weggevallen als kostwinner. Edwin Bosch, de advocaat die de familie Heuvelman bijstaat, spreekt van een ’standaard overlijdensschadeberekening’ zoals die ook wordt gemaakt bij een verkeersdode.

Dinsdag begint de rechtszaak tegen negen Hilversumse verdachten. Zij worden verdacht van betrokkenheid bij meerdere vechtpartijen op het Spaanse eiland in de vroege ochtend van 14 juli 2021. Carlo Heuvelman raakte bij een van die vechtpartijen dodelijk gewond. Drie Hilversummers worden door justitie verantwoordelijk gehouden voor de doodslag op de 27-jarige Heuvelman. Het gaat om Sanil B., Mees T. en Hein B.


Door: ANP | Foto: ANP