Dagblad070 | NS: Tijdelijk geen treinen tussen CS en HS

NS: Tijdelijk geen treinen tussen CS en HS

mainImage

Bij station Hollands Spoor worden van donderdag tot zaterdag vijftien wissels vervangen. Er rijden dan geen treinen tussen Hollands Spoor en het Centraal Station. Reizigers kunnen met bussen omreizen via station Den Haag Laan van NOI.


De NS geeft verschillende omleidingsroutes aan. Op het traject tussen Den Haag HS en Den Haag Laan van NOI worden snelbussen ingezet. Tussen Laan van NOI en Den Haag Centraal rijden wel treinen. Doorgaande reizigers tussen Rotterdam, Schiphol en Amsterdam krijgen het advies om via de HSL of Utrecht Centraal te reizen.

In de nachten van woensdag op donderdag en donderdag op vrijdag rijden de nachtnettreinen via Den Haag Centraal in plaats van via Den Haag HS. De overige nachten worden er 's nachts bussen ingezet tussen Leiden en Den Haag HS. De NS adviseert reizigers om voor vertrek de online reisplanner te bekijken.

Tijdens de spoorwerkzaamheden is er ook werk aan een geluidsscherm tussen de stations Laan van NOI en Mariahoeve. Half september moet dit scherm af zijn.