Dagblad070 | Prijsvraag Rotterdamsebaan verlengd

Prijsvraag Rotterdamsebaan verlengd

mainImage
Foto: gemeente Den Haag

Combinatie Rotterdamsebaan heeft nauwelijks reacties ontvangen op de prijsvraag ‘Minder Hinder’, zo meldt ze op Facebook. Daarom is de prijsvraag verlengd tot maandag 16 september.

De aannemer neemt verschillende maatregelen om de overlast tijdens de bouw zoveel mogelijk te voorkomen of te beperken. Omdat het altijd nog beter kan, willen zij graag weten of er goede ideeën zijn waar niet eerder aan is gedacht. Stuur jouw idee vóór maandag 16 september 2019 naar rotterdamsebaan@denhaag.nl of via de Rotterdamsebaan-app. Deelname is gratis. Uiterlijk begin november 2019 wordt het winnende idee bekend gemaakt. Deelnemers aan de prijsvraag krijgen per e-mail bericht of zij gewonnen hebben en een rondleiding op het werkterrein krijgen.

Ideeën die afhankelijk zijn van derden kunnen vaak niet uitgevoerd worden. Ook wordt er bij de beoordeling rekening gehouden met de kosten. Het ontwerp van de Rotterdamsebaan is afgerond, het gaat daarom bij voorkeur om ideeën die zijn uit te voeren tijdens de bouw en die geen invloed hebben op het definitieve ontwerp.