Dagblad070 | UFODRIVE ook in Den Haag

UFODRIVE ook in Den Haag

mainImage

UFODRIVE, de volledig digitale en elektrische autoverhuur uit Luxemburg lanceert in samenwerking met Interparking haar service in Nederland. Door middel van een app behoren wachtrijen en papierwerk tot de verleden tijd en kunnen auto’s 24/7 gehuurd worden tegen een vaste en transparante prijs. De vloot, enkel bestaande uit elektrische wagens, zoals de Tesla Model 3, Tesla Model S en de onlangs uitgebrachte Audi e-tron is beschikbaar in Den Haag, parkeergarage Helicon van Interparking. De komende tijd worden de locaties uitgebreid naar Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.

Een jaar geleden opende UFODRIVE haar eerste locatie, een zogeheten UFOBay, op de luchthaven van Luxemburg. Sindsdien is de dienst verder uitgerold in Europa en zijn er UFOBay’s geopend in Brussel, Dublin, Hamburg en Keulen. UFODRIVE stelt de klant centraal en zet zich daarmee af tegen de bestaande autoverhuurbedrijven die van oudsher veelal geassocieerd worden met lange wachtrijen, overmatig papierwerk en vervelende, verborgen kosten.

UFODRIVE maakt het huren van een auto toegankelijk en plezierig door het gebruik van de speciaal ontwikkelde UFODRIVE-app die een unieke en innovatieve ervaring creëert. De klant kan in minder dan 2 minuten de gewenste auto opzoeken en selecteren. De gehuurde auto staat vervolgens opgeladen en gewassen klaar, waardoor de klant zonder stress en vertraging aan de reis kan beginnen. Ook het retourneren gaat erg vlot, doordat de auto niet hoeft te worden volgetankt en alleen aangesloten moet worden aan het oplaadpunt.

Zero-emissies en groene energie
Door het gebruik van UFODRIVE kunnen stadsbewoners, (zaken)reizigers en autoliefhebbers de kosten van het autobezit vermijden. Daarnaast draagt de service bij aan een schone, stille stad zonder uitstoot. Elke wagen is uitgerust met een Eneco laadkaart en wordt dus aangedreven met 100% groene stroom. Daarnaast doneert UFODRIVE €1 per 100kg C02-besparing aan groene energieprojecten, waarmee er wordt bijgedragen aan een duurzame en emissievrije wereld.

Prijzen
De prijzen variëren per auto. Zo is het huren van een Tesla Model 3 al mogelijk vanaf €99 per dag. De meer luxe uitgevoerde Tesla Model S is beschikbaar vanaf €149 per dag. De kosten voor het opladen zijn inbegrepen in de prijs.

Informatie

Een auto reserveren kan via de website www.ufodrive.com of gratis app (beschikbaar via de iTunes App Store en Google Play Store).