Dagblad070 | Werkzaamheden op N14

Werkzaamheden op N14

mainImage

In de weekenden van 27 september vanaf 20.00 uur tot maandag 30 september 05.00 en 4 oktober vanaf 20.00 uur tot maandag 7 oktober 05.00 uur, voert Rijkswaterstaat werkzaamheden uit op de N14 vanaf Wassenaar richting Leidschendam/A4. Ook worden in die periode de kruispunten meegenomen.

De N14 vanaf Leidschendam A4 richting Wassenaar is open en ook de af- en opritten aan deze zijde.

Planning
In de maand oktober hoopt de aannemer zijn rioolwerkzaamheden af te ronden. Eind oktober/begin november komt er nog een moment dat op het hele tracé de topasfalt laag wordt aangebracht. Als het zover is laten wij u dat weten. Daarna wordt de weg opengesteld voor het autoverkeer. Nog niet alle werkzaamheden zijn dan afgerond, maar grootschalige wegafsluitingen zijn niet meer nodig.
 
KWS App
Op de hoogte blijven van de werkzaamheden? Download de gratis KWS App. Zoek in de Playstore of Applestore naar: ‘KWS’ en zonder registratie kunt u de App downloaden en installeren. Na installatie zoekt u het project op Leidschendam-Voorburg en klik op ‘Groot onderhoud Nieuwstraat’ en sla deze op als favoriet. U vindt veel informatie terug in deze App. Wij delen alle informatie over de voortgang, de fasering en de planning. Ook kunt u via de KWSapp vragen, klachten en complimenten indienen.