Dagblad070 | Accountancy 5.0 voor Haagse ondernemers

Accountancy 5.0 voor Haagse ondernemers

mainImage

Een nieuw accountantsconcept speciaal voor Haagse ondernemers. CVC Accountants biedt ondernemers de mogelijkheid om desgewenst elke dag de concrete, actuele cijfers van zijn of haar onderneming in te zien. Zo kunt u zich op ieder moment en bij iedere belangrijke beslissing baseren op de meest actuele stand van zaken. Accountancy 5.0! dat is wat CVC Accountants wil zijn.

Ondernemers hebben in deze tijd helemaal niets aan een accountant die lang na afloop van het jaar nog eens komt praten over hoe het is gegaan. Het gaat ondernemers in deze turbulente tijd om concrete actuele cijfers en een deskundige op financieel gebied waarmee op ieder moment en bij iedere belangrijke beslissing overleg mogelijk is, gebaseerd op steeds actuele cijfers.

CVC Accountants werkt app gestuurd, een unicum in accountantsland. Met deze app – maar ook desktop – kan elke ondernemer salarissen inzien, vakantiedagen regelen, de altijd actuele boekhouding bekijken, tussentijdse cijfers inzien, documenten klaarzetten en met CVC Accountants communiceren. En nog veel meer. Altijd en overal.

De systemen van CVC Accountants  werken wekelijks de cijfers van elke onderneming bij, maandelijks gerapporteerd en per kwartaal besproken. Of eerder, op ieder moment is dat mogelijk. Werkprocessen zijn heel ver geautomatiseerd maar er wordt nog steeds met professionele ogen naar de output gekeken. CVC Accountants gebruikt de modernste scantechnieken, bankkoppelingen en dashboard rapporteringen die de markt kent. En op het platform is alles wat financieel is, van administratie tot jaarstukken tot fiscale aangifte, aan elkaar gekoppeld en voor u toegankelijk.

Accountancy 5.0 is supersnel en altijd actueel, sterk geautomatiseerd en gestroomlijnd, en daarmee ook kostenefficiënt. CVC Accountants werkt op basis van altijd vaste maandabonnementen met vaste prijzen.