Dagblad070 | BID 2020 weer in Den Haag

BID 2020 weer in Den Haag

mainImage
Afbeelding is niet meer beschikbaar

Op 21 januari 2020 vindt de dertiende editie van de Big Improvement Day (BID) plaats in het AFAS Circustheater in Den Haag: hét evenement waarbij huidige en toekomstige beslissers van de Nederlandse overheid en het bedrijfsleven samenkomen. Dit jaar staat in het teken van positiviteit met het doel: ‘B.V. Nederland’ gezamenlijk verbeteren op het gebied van duurzaamheid, duurzame mobiliteit, ondernemerschap, educatie en leiderschap. 

‘Positiviteit is de basis voor de groei van nieuwe en goede ideeën’, aldus Ralph van Hessen, initiatiefnemer van de BID. ‘Indien je issues op een optimistische manier benadert, ontstaat er ruimte voor verbetering en verandering. Samenwerkingen aangaan met positiviteit als uitgangspunt, zorgt niet alleen voor een leukere manier van zaken doen, maar resulteert vaak in een gunstigere uitkomst voor de partijen. 

BID 2020 verbindt de top van de overheid met het bedrijfsleven om gezamenlijk positieve verandering in Nederland te stimuleren en te accelereren op het gebied van duurzaamheid, ondernemerschap, educatie en leiderschap. Voor de komende editie bereidt de BID-organisatie zich voor om, net zoals in de voorafgaande jaren, ruim 800 influencers, opinieleiders, sleutelfiguren en innovators binnen deze thema’s te verwelkomen in het AFAS Circustheater. Met ruim 30 sprekers op het hoofdpodium, 8 sidesessies en diverse netwerkmomenten, realiseert BID inspirerende ontmoetingen, vernieuwende inzichten en grensoverschrijdende samenwerkingen.

Na de eerste zeven edities in de RAI Amsterdam, is de BID verhuisd naar de Nederlandse congresstad Den Haag, waar BID komend jaar voor de zesde keer plaatsvindt. ‘Den Haag is al eeuwen een plaats waar vooraanstaande mensen bij elkaar komen om van gedachten te wisselen en belangrijke beslissingen worden genomen. Het is dé stad waar de samenwerking tussen overheid en bedrijfsleven op allerlei manieren vorm krijgt. Als gemeente ambiëren we om verder te groeien als internationale congresstad. Een evenement als BID sluit hierbij aan’, aldus wethouder de Mos.

 


Foto: Digitaal Dagblad