Dagblad070 | Daan vestigt zich in Den Haag

Daan vestigt zich in Den Haag

mainImage

Daan, detacheringsbureau actief in de Zorg, het Onderwijs en de Overheid vestigt zich op een nieuwe locatie in Den Haag. De politieke hoofdstad Den Haag is de meest logische stap voor Daan om de enorme groei voort te kunnen zetten.  

Daan gelooft in uitmuntend werkgeverschap en deze verhuizing biedt Daan de mogelijkheid om nog dichterbij hun kandidaten en klanten te staan. Door te regeren vanuit Den Haag staat Daan vooraan bij alle ontwikkelingen die zich op het gebied van wet- en regelgeving spelen. Het inspelen op de ontwikkelingen binnen de branches zorg, onderwijs en het sociale en ruimtelijke domein kan door Daan nog beter vervuld worden.

Het pand is voorheen een oude bibliotheek geweest. Hier werd veel kennis vergaard en gedeeld. En met de betrekking van Daan is dit niet anders. Op donderdag 26 september vindt de feestelijke opening van Daan Den Haag plaats. Hier komen collega’s, bestaande en niet-bestaande klanten en kandidaten samen. Niet alleen om het succes van de verhuizing te vieren, maar ook het welkom heten van de nieuwe collega’s en de groei van Daan als organisatie zelf.

Daan Den Haag nodigt iedereen uit om een kijkje te komen nemen op de Bilderdijkstraat 1. De koffie wordt hier met een grote glimlach voor je klaar gezet.