Dagblad070 | Feestelijke opening Glasvezelinformatiepunt

Feestelijke opening Glasvezelinformatiepunt

mainImage

Op donderdag 18 juli opent KPN NetwerkNL op feestelijke wijze het mobiele Glasvezelinformatiepunt voor de inwoners in Den Haag. De glasvezeladviseurs van KPN NetwerkNL staan wekelijks klaar voor vragen van de inwoners uit Den Haag. Inwoners kunnen terecht voor informatie over de aanleg, planning en de mogelijkheden van glasvezel.

De inwoners van Den Haag zijn van harte uitgenodigd om op donderdag 18 juli om 14.00 uur aanwezig te zijn bij de officiële opening van het glasvezelinformatiepunt. Het Glasvezelinformatiepunt van KPN NetwerkNL is elke donderdag, tussen 14.00 en 20.00 uur, aanwezig op de locatie naast het Wijkcentrum de Regenvalk, Regentesseplein 148 in Den Haag.

Mobiel glasvezelinformatiepunt

Sheriyar Munir, glasvezeladviseur van KPN NetwerkNL "Een Glasvezelinformatiepunt is ontzettend belangrijk. Hiermee zijn we goed zichtbaar in de wijk en toegankelijk voor een breed publiek. Wij informeren mensen over de type werkzaamheden en over de planning. En beantwoorden we persoonlijke vragen over de mogelijkheden van het nieuwe glasvezelnetwerk. Dit gebeurt bijvoorbeeld door korte animatievideo’s. Hierdoor wordt de aanleg van glasvezel snel duidelijk en kunnen we een complete klantervaring bieden”

Meer infomatie
KPN NetwerkNL roept inwoners op om zich in te schrijven voor de nieuwsbrief op kpnnetwerk.nl/glasvezel-den-haag. Om zo op de hoogte te blijven van de werkzaamheden in Den Haag.