Dagblad070 | Medewerkers Rabobank helpen met luisterend oor
mainImage

Medewerkers Rabobank helpen met luisterend oor

Als dank kregen de vrijwilligers van haar een boekje met levensverhalen overhandigd. Harry Wientjens, directeur Particulieren en Private Banking van Rabobank Regio Den Haag, nam de exemplaren graag in ontvangst.
12 juli 2020, 06:09 uur
Ondernemen

Medewerkers van de Rabobank Regio Den Haag hebben de afgelopen periode vrijwillig meegeholpen om mensen tijdens de coronacrisis een luisterend oor te bieden. Als dank daarvoor overhandigde Liane Wolfert van het Aandachtcentrum, Rabobank-directeur Harry Wientjens een cadeau in de vorm van een boekje voor alle medewerkers die zich ingezet hebben.

Het Aandachtcentrum is opgezet om onder meer mantelzorgers en mensen met een klein sociaal netwerk telefonische ondersteuning te bieden. In Den Haag maakt het Aandachtcentrum deel uit van de projecten OpenJeHart en Mantelkring.  Met name tijdens de gedeeltelijke lockdown was er erg veel behoefte aan deze extra aandacht. ‘Onze activiteiten die we in elk stadsdeel organiseren konden niet doorgaan. We hebben dus met veel van onze leden telefonisch contact onderhouden. We waren heel erg blij met de ondersteuning die veel Rabobank-medewerkers ons hebben geboden. Ook zij werkten veelal vanuit huis en hebben ons op deze manier fantastisch geholpen. Er zijn hartverwarmende gesprekken gevoerd’, aldus Liane Wolfert.