Dagblad070 | Ondernemers bespreken Brexit in World Forum

Ondernemers bespreken Brexit in World Forum

mainImage
Afbeelding is niet meer beschikbaar

Op 29 maart aanstaande is het exact één jaar voor het Verenigd Koninkrijk uit de EU stapt. Om te zorgen dat bedrijven starten met hun voorbereidingen en om praktische tips te geven organiseert de NBCC in samenwerking met het ministerie van Buitenlandse Zaken, VNO-NCW en MKB-Nederland een speciaal NBCC Brexit Forum Event. Het evenement wordt 29 maart gehost door World Forum The Hague.

Minister Sigrid Kaag (Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking) zal een toelichting geven op de uitkomst van de Europese Raad de week ervoor. Ook staat ze stil bij hoe de overheid zich voorbereidt en hoe bedrijven zich kunnen voorbereiden. Zo lanceert het Ministerie van BZ een aantal nieuwe concrete tools die met het bedrijfsleven samen zijn ontwikkeld en inzicht geven in hoeverre een bedrijf al is voorbereid op de Brexit.

Daarnaast zullen Hans de Boer, voorzitter van VNO-NCW, Jean-François van Boxmeer, CEO van Heineken en lid van de Steering Committee van de European Roundtable of Industrialists (ERT) en Niclas Mårtensson, CEO van Stena Line hun visie geven op Brexit en wat ondernemers nu al kunnen doen.


(foto: World Forum The Hague)


Foto: Digitaal Dagblad