Dagblad070 | Ook Kruid & Druif op de Fred gaat stoppen
mainImage

Ook Kruid & Druif op de Fred gaat stoppen

Afbeelding is niet meer beschikbaar
1 februari 2018, 07:00 uur
Ondernemen

Kruid & Druif aan de Frederik Hendriklaan 71 in Den Haag houdt in z’n huidige vorm op te bestaan. Na april is het afgelopen. Het pand in de mooie winkelstraat van het Statenkwartier staat inmiddels te huur.

Dat betekent dat er een einde komt aan een uniek foodconcept, dat vijf jaar geleden werd geïntroduceerd. Kruid & Druif verkoopt uitgekiende Aziatische maaltijdpakketten en gerechten-boxen in vijf verschillende smaak-categorieën met bijpassende wijnen. Dankzij heldere receptkaarten zijn ze eenvoudig te bereiden. Met name voor de vele fans van de Tom Kha Kai soep van Kruid & Druif zal de sluiting straks even slikken zijn; die behoort zonder twijfel tot de beste van de stad.

“Helaas heeft het ons niet gebracht waar wij in geloofden,” schrijven eigenaars Marloes en Erik aan hun fans. “Wij leerden veel, werkten hard en bleven continu in beweging. Nu, vijf jaar later, moeten wij concluderen dat het niet voldoende is. Maar we nemen nog lang geen afscheid. We slaan een ander pad in, ons gedachtengoed gaat niet verloren. Voor supermarkten ontwikkelen wij biologische wereldgerechten: honderd procent natuurlijk, geen toevoegingen en minder zout. De komende maanden, zeker tot eind april, zijn we nog gewoon open.”

Recent kondigde Organic Food, verderop op de Fred, al aan het niet meer te kunnen bolwerken. Die speciaalzaak is inmiddels gesloten.

(foto: Google)


Foto: Digitaal Dagblad