Dagblad070 | Parnassia zet zaterdag de deuren open

Parnassia zet zaterdag de deuren open

mainImage
Afbeelding is niet meer beschikbaar

Werken in de geestelijke gezondheidszorg is iets om trots op te zijn, vindt de Parnassia Groep, die daarom zaterdag 17 maart van 11 tot 16 uur de deuren openzet van verschillende zorgvoorzieningen in Den Haag. De dag is bedoeld voor alle belangstellenden, buurtbewoners, (aankomende) studenten, vrijwilligers, cliënten en mantelzorgers. Zij kunnen terecht op het terrein aan de Monsterseweg en de Albardastraat in Den Haag. Er is een hop-on-hop-off-tour georganiseerd tussen de beide locaties onder leiding van reisleiders van Parnassia.

“Rondleidingen binnen zorglocaties, een informatiemarkt van onze specialisten, exposities van onze cliënten, interactieve presentaties en de mogelijkheid om een gesprek aan te gaan met behandelaars en ervaringsdeskundigen zijn enkele ingrediënten van deze afwisselende en boeiende dag. Ook kinderen hoeven zich niet te vervelen. Zij kunnen zich laten schminken en voor hen is een aparte knutselhoek ingericht,” aldus de organisatie.

Bezoekers die een stageplek of een baan zoeken bij Parnassia Groep kunnen meteen zaken doen met collega’s van het stage-, opleidings- en wervingsbureau. De open dag maakt deel uit van de Week van Zorg en Welzijn. Iedereen is welkom en aanmelden is niet nodig. Meer over het programma vindt u hier.


Foto: Digitaal Dagblad