Dagblad070 | Save The Date Den Haag Onderneemt! 2019

Save The Date Den Haag Onderneemt! 2019

mainImage

Als vervolg op drie succesvolle edities van het MKB Groei Event Den Haag organiseert Gemeente Den Haag samen met MKB Den Haag en verschillende businessclubs op dinsdag 26 november Den Haag Onderneemt! 2019. In deze editie staan de thema’s van de Haagse Ondernemersagenda centraal: ‘Starten, Groeien en Doorgroeien’. Den Haag Onderneemt! 2019 biedt voor alle MKB-ondernemers volop gelegenheid om te netwerken en inspiratie op te doen.

Haagse ondernemersverenigingen, businessclubs en instanties die jouw bedrijf helpen groeien presenteren zich op de netwerkmarkt. Keynote spreker Jasper Langbroek vertelt het verhaal achter het succes van Kompaan. Binnen drie jaar tijd groeide het team van Kompaan naar twintig medewerkers met een eigen brouwerij en beer bar. In 2017 won Kompaan met Imperial Stout de award voor het beste bier van Nederland. Ook wordt de Ondernemersprijs Haaglanden, de beloning voor excellent ondernemerschap, uitgereikt.

18 break-out sessies bieden inspiratie over actuele thema’s voor ondernemers, zoals (online) acquisitie, video marketing, cyberweerbaarheid, zaken doen in het buitenland en vitaliteit op de werkvloer.

Kortom, ben jij ondernemer in Den Haag, dan mag je Den Haag Onderneemt! 2019 niet missen. De uitnodiging met het volledige programma en alle 18 break-out sessies volgt in de loop van oktober. Meld je nu alvast aan, dan kan je straks als eerste een keuze maken uit de break-out sessies.

Datum:  dinsdag 26 november 2019
Tijd:      16:00 uur – 20:30 uur
Locatie: Fokker Terminal
Adres:   Binckhorstlaan 249, 2516 BB Den Haag