Dagblad070 | Summer Gathering MKB Den Haag
mainImage

Summer Gathering MKB Den Haag

12 juli 2020, 11:36 uur
Ondernemen

Met veel plezier nodigt MKB Deen Haag u uit voor ons eerste live event na een periode van elkaar online en ‘even niet’ kunnen ontmoeten. Voor 16 juli aanstaande nodigen wij u uit voor een gezellige zomerse ontmoeting bij Club Westwood in Den Haag. Een mooie gelegenheid om weer even face-to-face bij te kunnen praten in een luchtige en hopelijk zonnige setting, de start van de zomer te vieren en de plannen voor het najaar met u te delen.
 
Programma

Vanaf 16.30: Inloop en ontvangst met een hapje en drankje
17.15: Kort openingswoord door onze voorzitter Kim Schofaerts en introductie van de nieuwe MKB Regionaal Werkambassadeur 
20.00: Einde ‘Summer Gathering’
 
Aanmelden kan bij MKB Den Haag.
  
Adres Club Westwood: Laan van Poot 7, 2566 EV, Den Haag
 
Parkeren

Wij nodigen u van harte uit om met de fiets te komen. Parkeren is ook mogelijk in de directe omgeving van Club Westwood.
 
Rekening houden met 1,5 meter

Uiteraard houden wij met de organisatie van deze bijeenkomst rekening met de richtlijnen van het RIVM en de 1,5 meter die in acht moet worden genomen, samen met de organisatoren van Club Westwood. 
 
Dit betekent dat u gevraagd wordt van de gezellige borreltafels gebruik te maken en zoveel mogelijk te blijven zitten. Het terrein van Club Westwood is hier speciaal voor ingericht. Desondanks is er voldoende netwerkgelegenheid.
 
Zonder aanmelding vooraf heeft u geen toegang tot dit evenement. Heeft u gezondheidsklachten dan verzoeken wij u vriendelijk om u af te melden voor het event.
 
Beperkt aantal plaatsen

Ten gevolge van de 1,5 meter richtlijnen is dit event kleiner van opzet dan u van ons gewend bent, mede vanwege de ruimte die nodig is om in deze context bij elkaar te kunnen komen. Meld u zich daarom snel aan als u hierbij wilt zijn. Wij hopen op uw begrip voor deze opzet.
 
Wij kijken er naar uit om u op 16 juli weer te ontmoeten!

 
Note: Houdt u er rekening mee dat dit evenement buiten plaats vindt. Indien zich onverhoopt slechte weersomstandigheden voordoen, zijn wij genoodzaakt dit evenement te verplaatsen. 


Door: MKB Den Haag