Dagblad070 | Think & Drink met MKB Den Haag

Think & Drink met MKB Den Haag

mainImage

MKB Den Haag start met een nieuwe serie evenementen: de MKB Den Haag Think & Drink bijeenkomsten. Bijeenkomsten waarin een aansprekend relevant thema kort en krachtig wordt behandeld en kennis wordt gedeeld tussen leden.
 
De eerste MKB Den Haag Think & Drink bijeenkomst vindt plaats op donderdag 7 november aanstaande. Thema: De impact van de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) op uw personeelsbeleid.
 
Programma:
17.30 Welkom
18.00 Think
19.00 Drink + Rondleiding Mauritshuis (optioneel)
 
Vincent Breedveld van DayOne Advocaten neemt u in vogelvlucht mee door de nieuwe regels van de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) die per 1 januari aanstaande zullen gelden. Wat verandert er, bijvoorbeeld als het gaat om het ontslagrecht, de transitievergoeding, de ketenregeling en flexwerk?
 
Locatie: Het Mauritshuis, Plein 29, 2511 CS Den Haag
 
Het arbeidsrecht blijft in beweging. Zijn we net gewend geraakt aan de wijzigingen die de WWZ per 2015 heeft doorgevoerd, inmiddels staan alweer nieuwe wijzigingen voor de deur. De overheid blijft ernaar streven om vast werk te promoten, en daardoor flexibele arbeidsrelaties af te straffen. Per 1 januari 2020 treedt de WAB in werking, die veel regels wederom zal wijzigen. Is er nog wel toekomst voor flexibele arbeidsvormen de komende jaren? Waar liggen de uitdagingen en kan ik daar al op anticiperen als ondernemer? Het is voor iedere ondernemer een must om kennis te nemen van de nieuwe regelgeving en waar nodig de interne processen hierop aan te passen. Vincent Breedveld, reeds 28 jaar advocaat arbeidsrecht en ondernemingsrecht (en ondernemer), neemt je mee in een vogelvlucht door de WAB en geeft tips om (financiële) schade te voorkomen.