Dagblad070 | Webinar WHOA voor MKB Den Haag
mainImage

Webinar WHOA voor MKB Den Haag

9 juli 2020, 13:57 uur
Ondernemen

De corona-crisis raakt ons allemaal. Maar ondernemers in veel gevallen nog net wat harder omdat de noodzakelijke maatregelen om verspreiding van het virus tegen te gaan, directe invloed hebben op hun inkomsten.

De overheid probeert ondernemers die door de corona-crisis in problemen zijn gekomen met allerlei maatregelen te ondersteunen. Maar die hulp roept vaak ook juridische vragen over rechten en plichten op.

Om ook op dat vlak een helpende hand te bieden, organiseren MKB Den Haag, VNO-NCW Regio Den Haag en de gemeente Den Haag drie webinars rond verschillende juridische thema’s.

Op dinsdag 14 juli verzorgt het Haagse advocatenkantoor Day One Legal een webinar over de nieuwe Wet Homologatie Onderhands Akkoord (WHOA) die onnodige faillissementen moet voorkomen. Dit webinar is interactief: er wordt een presentatie gegeven, maar u kunt ook zelf vragen stellen.

Eerder verzorgde Ekelmans en Meijer Advocaten een webinar over Arbeidsrecht en gaf BarentsKrans Advocaten uitleg over de effecten van corona op huur en pandexploitatie.

De presentatie is in handen van Katelijn van Voorst, advocaat en oprichter van Easy Court dat recht toegankelijker probeert te maken voor ondernemers.

Meld u aan bij MKB Den Haag en ontvang de link voor deelname.

LET OP: Om deel te nemen aan deze webinar heeft u Microsoft Teams nodig.

Graag tot dinsdag 14 juli!

Team MKB Den Haag, Gemeente Den Haag & VNO-NCW Regio Den Haag