Dagblad070 | WONEN Makelaars zoekt ondernemende partners

WONEN Makelaars zoekt ondernemende partners

mainImage
Rob Schaart voelt zich thuis in Den Haag. Hij is op zoek naar partners in de Den Haag en de omliggende gemeenten.

WONEN Makelaars zoekt ondernemende partners. Heb je een groot netwerk? Ben je commercieel en gedreven? Wil je zelfstandig ondernemer zijn zonder de hoge kosten van een backoffice? Wil je op korte termijn een makelaarskantoor in je eigen regio opstarten onder begeleiding van ons? Dat kan dus dankzij de samenwerking met de ervaren vastgoedadviseur Rob Schaart. 

,,We bieden je de mogelijkheid om een eigen makelaarskantoor te starten binnen je regio. Kortom, word partner van WONEN Makelaars", zegt eigenaar Rob Schaart. "Dit betekent dat je het eerste makelaarskantoor in de regio kunt worden met onze vernieuwende en bewezen succesformule. Zowel starters als kandidaten die hun sporen in de makelaardij hebben verdiend, komen hiervoor in aanmerking. We zijn het makelaarskantoor dat het verschil maakt binnen de Nederlandse woningmakelaardij met een vernieuwend verdienmodel en state-of-the-art presentatietools. Je kunt je focussen op de zaken waarmee je kantoor omzet en winst maakt". 

Wat zijn voor jou de voordelen als 'Partner' van WONEN Makelaars. "We helpen je met met leads en  met het binnenhalen van opdrachten", aldus Rob Schaart.  Daarnaast maak je uiteraard ook gebruik van je eigen netwerk en commerciële kwaliteiten en activiteiten. Je krijgt structureel persoonlijke Training & Coaching om je onder de vlag van WONEN Makelaars te laten excelleren in het vak van makelaar. Je wordt opgeleid en begeleid in het vakgebied van vastgoedstyling, sinds 2006 een succesvol marketingtool voor de vastgoedmarkt. Door het toepassen van vastgoedstyling kun je je onderscheiden van de klassiek werkende makelaar. Optimaal gepresenteerde woningen worden gemiddeld 80 procent sneller verkocht dan niet verkoop klaar gemaakte woningen en tegen hogere verkoopprijzen".

"Je hebt als makelaar bij WONEN Makelaars geen huisvestingskosten of backoffice kosten, slechts beperkte licentiekosten voor de software en onderhoud website en Email", vervolgt Rob Schaart. "We berekenen een lage eenmalige instapfee. Ook de vaste kosten per kwartaal zijn laag.  Zo is het netto rendement voor jou dus hoger". 

Samenvattend: wat biedt WONEN Makelaars?

Een onderscheidend Partnerconcept met slechts 10% afdracht over de door jou gemaakte omzet. Lage overheadkosten. WONEN Makelaars neemt immers de automatisering (Website / CRM /mail etc.) uit handen.

Onderscheidend werken door expertise en presentatiemogelijkheden, actieve marketing (online/offline) met intensieve  ondersteuning hierin, een professionele website inclusief integratie met Funda, Pararius, JAAP, Huispedia en Huislijn.

WONEN Makelaars levert in Nederland een full-service makelaarsconcept met een zeer aantrekkelijk verdienmodel.

Bij WONEN Makelaars kun je ook zonder certificering starten als makelaar. Commerciële ervaring is een pre.

Je kunt starten vanuit huis. Uiteraard staat het je vrij om als succesvol makelaar een fysiek kantoor te starten. Wil jij het verschil maken en als ondernemende makelaar een goed inkomen genereren?

Mail dan je LinkedIn profiel of CV met motivatie naar: info@WONENmakelaars.nl ter attentie van Rob Schaart. Na beoordeling van de informatie nemen wij telefonisch contact met je op.


Door: Bart Bakker | Foto: Dagblad070