Dagblad070 | Wie wordt de opvolger van Scheveningen?
mainImage

Wie wordt de opvolger van Scheveningen?

Afbeelding is niet meer beschikbaar
31 januari 2018, 18:00 uur
Ondernemen

De derde editie van de Dromen Denken Doen Award is van start. Daarvoor vragen Haagse inwoners aan ondernemers om een maatschappelijk probleem op te lossen.

Inmiddels hebben meer dan 300 Hagenaars een maatschappelijk probleem ofwel droom ingediend, online en via diverse locaties en acties in de stad. Tot en met 2 februari kan heel Den Haag stemmen via www.dddaward.nl op het probleem waarvoor hij of zij een oplossing wil. De negen problemen met de meeste stemmen worden aan Haagse ondernemers gepresenteerd tijdens het Dromen Event op 15 maart. Daarna gaan ondernemers aan de slag en bedenken een plan om één van deze problemen op te lossen. De winnende ondernemer krijgt een prijs van 10.000 euro om van start te gaan met zijn idee.

Vorig jaar werd de prijs gewonnen door sport- en voetbalvereniging Scheveningen. Tijdens het Ondernemersplein, het business-evenement van de gemeente en Rabobank, ontving algemeen voorzitter Ron Kleijn van SVV Scheveningen de bokaal en bijbehorende cheque ter waarde van 10.000 euro (zie foto). SVV Scheveningen kreeg de award voor Leergilde Plus, waarmee jongeren uit Scheveningen worden geholpen zichzelf te ontdekken, inclusief hun passies en talenten, en worden begeleid bij school- of beroepskeuze.


Foto: Digitaal Dagblad