MKB Den Haag positief verrast

29 May 2020, 17:09 uur
Politiek
mainImage
ANP

" Wij zijn positief verrast door de voordracht van Jan van Zanen als burgemeester van Den Haag. De heer Jan van Zanen lijkt ons een prettige, stevige en verbindende bestuurder. En dat is op dit moment enorm belangrijk: Vertrouwen creëren als burgemeester en investeren in integer bestuur. Samenwerken als basis om nu weer door te pakken op de plannen die er lagen de thema’s die belangrijk zijn voor ondernemers in de stad zoals innovatie duurzaamheid bereikbaarheid en internationalisering. Door de impasses die zijn ontstaan in de raad hebben we als vertegenwoordiging van ondernemers in Den Haag uiteraard gemerkt dat zaken in de vertraging zijn gekomen.

Dat investeringen achterblijven en besluitvorming vertraagt. En tel daar nog eens de coronacrisis bij op. We zijn flink achterop geraakt. De coronacrisis heeft ook weer duidelijk gemaakt hoeveel mooie goede ondernemende en sociale initiatieven er zijn in de stad. En we hebben ook gemerkt dat we dan weer snel kunnen schakelen met elkaar.

Dit houden we nu graag vast met een blik op de toekomst en vanuit een nieuwe samenwerkingsbasis om verder te kunnen bouwen aan Den Haag. We feliciteren de heer Jan van Zanen met zijn voordracht en kijken er naar uit om hem te ontmoeten.