Dagblad070 | Paviljoen Noord-Boulevard heeft alsnog 'unieke exploitant'
mainImage

Paviljoen Noord-Boulevard heeft alsnog 'unieke exploitant'

16 oktober 2020, 17:17 uur
Politiek

Er is alsnog een aansprekende exploitant te zijn gevonden voor het paviljoen op de Noord-Boulevard waar in eerste instantie het Hard Rock Café zijn intrek zou nemen. Na het afhaken moesten gemeente en ontwikkelaar op zoek naar een aansprekende vervanger voor het toonaangevende gebouw dat een publiekstrekker moet worden na de aanpak van de hele Boulevard. 

Volgens wethouder Anne Mulder is die publiekstrekker nu gevonden, zo laat hij de raad vrijdagmiddag weten. Het gaat volgens hem om 'een exploitant met een bijzonder concept, Soulsistah'. Het zou dan gaan om het op een bijzondere manier verbinden van entertainment met horeca.

Het concept Soulsistah past binnen het kader dat voor het paviljoen is vastgesteld, zo meldt Mulder de raad. "Het is uniek, onderscheidend en trekt een nieuw publiek naar Scheveningen door het jaar heen." Volgens de wethouder is het concept een aanvulling op de bestaande functies op deze plek. Ook zouden strandondernemers en boulevardondernemers in de omgeving enthousiast zijn.  De gemeente zal daarom medewerking verlenen aan deze nieuwe invulling, zo laat Mulder de raad alvast weten. Zaterdag 17 oktober lanceren de initiatiefnemers hun concept.