Sport
mainImage
Orange Pictures
Nick van Vliet maakt 1-1 voor Westlandia.

Het zat HBS zondagmiddag tegen UNA niet mee. De Hagenaars waren tegen de nummer twee op de ranglijst dichtbij een punt, maar de gasten gingen er toch met een 2-1 overwinning vandoor. De thuisclub opende door Mink van den Hoven de score, maar Mart van de Gevel boog de 1-0 stand om in 1-2. In de tweede helft kreeg HBS de kans om gelijkmaker, maar Willem Six had het geluk niet aan zijn zijde. Hij miste op een meter afstand.
Quick had ook een ongelukkige middag. De Hagenaars verslikten zich in OJC Rosmalen. In Brabant werd het 2-0. Bij OJC Rosmalen zorgden Tom Wijkmans en Roel van de Sande in de slotfase voor de productie.
Westlandia kwam zondagmiddag bij Quick’20 niet verder dan 1-1. De thuisclub opende door  Melvin Degenaar binnen drie minuten de score, maar na een half uur was het al 1-2 in het voordeel van de Naaldwijkers door treffers van Mark van der Zalm en Steve van Kesteren. Even voor rust werd het door Nigel Ogidi Nwakwo zelfs 1-3 en hiermee leek een overwinning voor Westlandia zeker, maar in de tweede helft ging het mis voor de ploeg van trainer Edwin Grünholz. Quick vocht zich knap terug, want door snelle treffers van Jasper-Ewout van Breemen-Schneider was het ineens 3-3. Uiteindelijk kwam Westlandia met een gelijkspel nog goed weg, want Quick’20 miste in de slotfase een strafschop.