Geen zorgen bij Feyenoord na 'schrikmomentje' met Kasanwirjo

21 May 2023, 18:33 uur
Sport
mainImage
ANP

Feyenoord heeft geen zorgen om Neraysho Kasanwirjo. De verdediger van de landskampioen ging kort na afloop van de wedstrijd tegen FC Emmen op de grond liggen. Bezorgde spelers van Feyenoord omringden de voetballer, die ademhalingsproblemen leek te hebben. Hij werd afgevoerd op een brancard.

"Het gaat goed met hem. Hij is gewoon bij bewustzijn," vertelde trainer Arne Slot bij ESPN. "Dat is hij ook de hele tijd geweest, overigens, maar de dokter en de medische staf waren er heel snel bij om hem in de zijligging te leggen. Dat schijnt dan nodig te zijn om adem te kunnen halen. In de kleedkamer zag ik alweer een glimlach op zijn gezicht en was hij aanspreekbaar voor alles en iedereen."

In eerste instantie was er schrik bij de coach. "De schrik zat er wel even in, omdat je helaas te vaak dit soort beelden ziet met een verschrikkelijke afloop. Als je dan ziet dat mensen om hem heen gaan staan, schrik je wel even. Toen ik erbij kwam, hoorde ik dat hij bij bewustzijn was en zag ik dat zijn ogen open waren. Dat gaf een geruststellend gevoel."

 


Door: ANP