Mondeling akkoord Feyenoord en Liverpool over transfer Slot

26 April 2024, 22:15 uur
Sport
mainImage
ANP

Feyenoord en Liverpool hebben vrijdagavond een mondeling akkoord bereikt over de transfer van Arne Slot naar de Premier League, meldt het AD. Niets lijkt daarmee een vertrek van de succescoach naar Anfield nog in de weg te staan. De deal wordt snel beklonken, zo klinkt het in Rotterdam.

Feyenoord en Liverpool voerden de afgelopen dagen al volop (goede) gesprekken over de trainer. Slechts de laatste details en de daadwerkelijke handtekening onder de contracten scheiden hem nu nog van een vertrek. Liverpool hoopt de overstap van Slot naar Engeland nog dit weekeinde af te ronden. Daar moet de trainer uit Bergentheim de opvolger worden van Jürgen Klopp.

Slot staat sinds de zomer van 2021 aan het roer bij Feyenoord, dat hem oppikte bij AZ. In zijn eerste seizoen in Rotterdamse dienst bereikte hij meteen de finale van de Conference League. Vorig seizoen werd Feyenoord landskampioen onder zijn leiding, deze maand scheef hij de KNVB-beker bij op zijn palmares. De Rotterdammers staan momenteel tweede in de Eredivisie.

 


Door: ANP