ADO Den Haag beloont vrijwilligers

19 December 2018, 22:32 uur
Sport
mainImage
Digitaal Dagblad
Afbeelding is niet meer beschikbaar

ADO Den Haag heeft gisteravond ruim 200 vrijwilligers in het zonnetje gezet. De mensen die zich normaal gesproken een slag in de rondte werken voor de spelers en staf van ADO Den Haag werden dit keer beloond door de spelers en de stag op eenschitterende avond.

Alle taken werden keurig verdeeld onder alle spelers en staf. Ook de ADO Vrouwen boden een helpende hand. Bij binnenkomst kregen de vrijwilligers een glas champagne van Tomas Necid en Dion Malone en vervolgens een handdruk van Algemeen Directeur Mattijs Manders. Nadat iedereen zijn jas en tas had opgehangen bij de garderobemannen Ricardo Kishna en Trevor David, opende Manders de avond met een kort welkomstwoord.

Na de opening kon het buffet worden geopend. Ruim tien spelers, met Yuning Zhang als eerste ‘halte’, serveerden een heerlijk Indisch buffet aan alle vrijwilligers. Ruim een handvol spelers was biertjes aan het tappen achter bar. Dat ging spelers als Aaron Meijers, Danny Bakker, Tom Beugelsdijk en John Goossens zeer soepel af. Met een verrassingsoptreden van Ben Cramer bleef het tot 21.00 uur zeer gezellig in het Haags Heineken Huis.