ADO Den Haag maandag naar Zeeland voor zesdaags trainingskamp

21 July 2024, 20:21 uur
Sport
mainImage
ADO Den Haag

Maandag reist het eerste mannenteam van ADO Den Haag met 25 selectiespelers af naar Burgh-Haamstede in Zeeland voor een zesdaags trainingskamp in voorbereiding op seizoen 2024-2025. Tijdens het trainingskamp, dat tot en met zaterdag 27 juli duurt, speelt de ploeg van trainer Darije Kalezic twee besloten oefenwedstrijden tegen Belgische teams.

Woensdag is Zulte Waregem de oefentegenstander om 17.00 uur en zaterdag om 14.00 uur treft de Haagse club KMSK Deinze in een vriendschappelijk treffen.

ADO verloor zaterdag het besloten oefenduel tegen Patro Eisden uit het Belgische Maasmechelen met 1-2. Uit een vrije trap kwam de Belgische ploeg na een half uur op voorsprong, maar poetste Finn de Bruin met een miraculeuze goal de achterstand kort na rust weg. Niet veel later sloegen de bezoekers wederom toe uit een standaardsituatie en lukte het ADO Den Haag niet om nog eens terug te komen.

De eerste competitiewedstrijd van ADO Den Haag is op zaterdag 10 augustus. De ploeg speelt dan een thuiswedstrijd tegen VVV-Venlo.