ADO Den Haag sluit eredivisie af met nederlaag

16 May 2021, 16:46 uur
Sport
mainImage
ANP

ADO Den Haag heeft ook de laatste wedstrijd van het seizoen met een nederdaag afgesloten. Bij FC Twente verloor de ploeg van trainer Ruud Brood met 3-2. De Hagenaars waren donderdag al door een nederlaag tegen Willem II gedegradeerd.

De bezoekers kwamen in Enschede nog wel op 2-0. John Goossens schoot ADO in de eerste helft met twee treffers op voorsprong. Hij scoorde vanuit een hoekschop en met een afstandsschot. Doelman Joël Drommel was schuldig aan beide treffers. Hij speelde zijn laatste wedstrijd voor FC Twente en maakt deze zomer de overstap naar PSV.

FC Twente kwam nog voor rust op gelijke hoogte. Daan Rots tekende in de 40e minuut voor de 1-2 en Luciano Narsingh benutte in blessuretijd van de eerste helft een strafschop. Dario Dumic bezorgde FC Twente in de slotfase eindelijk weer eens een zege.

ADO Den Haag komt in het nieuwe voetbaljaar na dertien seizoenen in de Eredivisie uit in de eerste divisie.