Sport
mainImage
ADO Den Haag
Ruud Brood.

ADO Den Haag is in de Keuken Kampioen Divisie geklommen naar de vierde plaats. De formatie van coach Ruud Brood versloeg maandagavond op de De Herdgang Jong PSV. In Eindhoven werd het 0-1 voor de degradant uit de Eredivisie van vorig seizoen.

Samy Bourard zette ADO vlak voor rust op voorsprong. De Belg scoorde op aangeven van Dhoraso Moreo Klas.

Maxi Romero viel in de 69e minuut in bij Jong PSV. De 22-jarige Argentijnse aanvaller kwam door blessureleed ongeveer een jaar niet in actie.

Na zeven duels in de eerste divisie staat Jong AZ bovenaan met 15 punten. Jong FC Utrecht volgt met 14 punten, daarna komen Excelsior en ADO Den Haag met 13. De jeugdelftallen kunnen niet promoveren naar de Eredivisie.