ADO Den Haag Vrouwen op zoek naar nieuwe manager

18 April 2024, 08:00 uur
Sport
mainImage
ADO Den Haag

Zowel Annabel Toorenburg (technisch manager) als Karin Punt (manager vrouwenvoetbal) hebben besloten om aan het eind van het seizoen afscheid te nemen van ADO Den Haag Vrouwen. Na respectievelijk negen en twaalf jaar nauw betrokken te zijn geweest bij de ontwikkeling van het vrouwenvoetbal in Den Haag, vinden beiden het tijd om het stokje over te dragen aan nieuwe managers.

“We hebben onwijs mooie jaren met elkaar gehad”, zegt Annabel Toorenburg. “Vanwege de combinatie met mijn fulltime job bij een andere werkgever en de veranderingen in het huidige vrouwenvoetballandschap kan ik niet meer aan de verwachtingen voldoen die nodig zijn om de werkzaamheden met alle benodigde inzet uit te voeren. De mooie momenten die ik de afgelopen negen jaar met alle speelsters, stafleden en collega’s van kantoor heb meegemaakt zal ik nooit vergeten.”

Karin Punt: “Na twaalf jaar met hart en ziel voor ADO Den Haag Vrouwen te hebben gewerkt, is de tijd gekomen om afscheid te nemen. Ik wens de speelsters, stafleden en organisatie een mooie toekomst toe, waarin verdere professionalisering mogelijk gemaakt gaat worden. Ik zal jullie vanaf de zijlijn blijven aanmoedigen.”

ADO Den Haag is inmiddels een sollicitatieprocedure gestart om een nieuwe (technisch) manager vrouwenvoetbal te vinden.