ADO verlengt contract met broers Mulder

2 February 2021, 16:14 uur
Sport
mainImage
ADO Media

ADO Den Haag heeft het contract met de broers Michael Mulder en Jonathan Mulder verlengd tot medio 2022 met een optie van nog een jaar. De centrumverdediger en linksachter zijn vanaf de zomer 2020 prof.

Michael (20) kwam afgelopen zomer over van FC Utrecht, dat hem ook een tijdje bij het Israëlische Maccabi Petah Tikva liet spelen. De centrumverdediger heeft naast deze clubs ook een verleden bij Maccabi Tel Aviv en AFC. Michael speelde al zijn wedstrijden dit seizoen bij de Onder 21-ploeg en regelmatig mee met de eerste selectie. Hij zat ook vier keer bij de wedstrijdselectie, maar wacht nog op zijn officiële debuut. Wel kwam de centrale verdediger al in actie tijdens vier oefenduels van ADO Den Haag 1.

Jonathan (19) mocht recent al wel zijn Eredivisiedebuut voor ADO Den Haag maken. De linksachter viel in de thuiswedstrijd tegen Ajax op 20 december direct na rust in. Voor zijn komst naar Den Haag was hij speler van Maccabi Tel Aviv, AFC en AZ. Jonathan en Michael hebben allebei zowel een Nederlands als een Israëlisch paspoort en zijn beiden jeugdinternational van Israël.