Alleen een puntje voor HBS

2 September 2018, 19:35 uur
Sport
mainImage
Digitaal Dagblad
Afbeelding is niet meer beschikbaar

In de Derde Divisie speelde HBS vandaag gelijk. Voor de ploeg van trainer Marcel de Koning was dat al de tweede keer. HBS en Hercules kregen beide kansen, maar het vizier stond niet helemaal op scherp: 0-0.

Quick verloor met 4-2 op bezoek bij HSC’21. De Hagenaars speelden al snel een verloren wedstrijd omdat Rachid Bouyaouzan een rode kaart kreeg wegens natrappen. De thuisclub profiteerde van de man-meer-situatie en liep snel uit naar 2-0. Frank van der Heijden bracht nog voor rust de spanning terug en na de 2-2 van Marc Boshoff geloofden de haantjes weer in een punt, maar de thuisclub besliste het duel in de slotfase: 4-2.

Westlandia is al een beetje in mineur, want de ploeg van trainer Edwin Grünholz (foto) verloor ook de tweede competitiewedstrijd. De Naaldwijkers gingen op eigen veld met 1-2 onderuit tegen EVV. Mark van der Zalm nam de enige treffer van Westlandia voor zijn rekening, maar nog voor rust kwamen de gasten de langszij. In de slotfase stelden zij ook nog de 1-2 overwinning veilig.