Arne Slot eerste kandidaat om Dick Advocaat op te volgen

4 December 2020, 21:54 uur
Sport
mainImage
ANP
Arne Slot.

Arne Slot is de eerste kandidaat om Dick Advocaat komend seizoen op te volgen bij Feyenoord. De trainer van AZ is al benaderd door technisch directeur Frank Arnesen van Feyenoord om na de zomer Alkmaar in te ruilen voor Rotterdam, schrijft het AD. De 42-jarige Slot wilde vrijdag geen bevestiging geven, maar stelt wel dat het "onrust geeft in een hele belangrijke periode voor AZ". De trainer verwacht ook van zijn spelers dat ze niet naar buiten treden als er clubs geïnteresseerd zijn en wil zelf het goede voorbeeld geven.

Arnesen liet vrijdag door de persvoorlichting van Feyenoord een verklaring rondsturen waarin hij stelde dat hij "er echt niets over kan zeggen totdat iets helemaal concreet is en afgerond".

De 73-jarige Advocaat liet Feyenoord dinsdag weten dat hij zijn aflopende contract niet wil verlengen bij de club, en bemoeit zich naar eigen zeggen niet met de jacht op zijn opvolger. Hij zei vroeg naar buiten te treden om de Rotterdammers alle tijd te geven om een goede opvolger te vinden.

 


Door: ANP