mainImage

Beperkte verruiming toegang bij thuiswedstrijden ADO Den Haag

23 september 2022, 19:15 uur
Sport

ADO Den Haag krijgt beperkte ruimte als het gaat om het laten bezoeken van thuiswedstrijden in het Bingoal Stadion. Voor de thuiswedstrijden betekent dit vooralsnog een verruiming op de Lex Schoenmakertribune waar ADO Kids-club leden en bestaande partnerclubs van ADO Den Haag de mogelijkheid krijgen kaarten aan te kopen voor thuiswedstrijden.

Daarnaast zal ADO Den Haag de ruimte binnen de bestaande beperkingen benutten om een Seizoenkaart tot de winterstop aan te bieden. Op die manier doet ADO Den Haag er alles aan om supporters in de gelegenheid te stellen bij thuiswedstrijden aanwezig te kunnen zijn. Volgende week maakt ADO meer bekend over de voorwaarden, prijzen en de mogelijkheden tot aankoop van deze Seizoenkaart voor zes wedstrijden.

ADO Den Haag is nog altijd verplicht na elke wedstrijd een nieuwe vergunningsaanvraag te doen voor het kunnen organiseren van thuiswedstrijden. De club moet dat blijven doen totdat aan alle veiligheidseisen is voldaan. De beperkingen hebben grote invloed op de wedstrijdbaten en horecaopbrengsten en raken ADO Den Haag hard.


Foto: ADO Den Haag