Big Jim compenseert leden

20 March 2020, 10:23 uur
Sport
mainImage
Digitaal Dagblad

Sportschool BigGym is de eerste landelijke fitnessketen die al haar leden volledig gaat compenseren vanwege de verplichte sluiting van alle fitnessclubs door de Nederlandse overheid. 

BigGym vindt het heel belangrijk dat iedereen in deze moeilijke tijd het gevoel heeft dat we er voor elkaar zijn. Met het onderstaande compensatiepakket wil BigGym een signaal afgeven dat ze haar leden enorm waardeert. "Alle leden verdienen een volledige compensatie voor de trainingen die niet genoten kunnen worden tijdens de verplichte sluiting." Aldus BigGym "Onze leden zijn trouw aan BigGym en wij zijn trouw aan onze leden. ”Helemaal nu!” 

Big Compensatie

Alle leden van BigGym krijgen de onderstaande vier tegemoetkomingen:

1.      Het volledige bedrag van de verplichte sluiting tot 6 april 2020 stort BigGym terug als tegoed op de ledenpas van haar leden. 

2.      Alle leden mogen 4 weken lang gratis een willekeurig trainingsmaatje meenemen.

3.      Alle leden en invites mogen 4 weken lang gratis gebruik maken van de zonnecabines en massagestoelen. 

4.      Alle leden en invites mogen 4 weken lang gratis gebruik maken van alle groepslessen.

Zoals iedereen kan begrijpen heeft BigGym het net als alle andere fitnessclubs niet makkelijk tijdens deze verplichte sluiting. Toch wordt het onderste uit de kan gehaald om haar leden niet de dupe te laten zijn in deze ongewone tijd. “We hopen op coulance van onze leden, zodat we allemaal een frisse start kunnen hebben als we weer open gaan”. Aldus BigGym. Deze compensatie is terug te lezen via: www.biggym.nl/info/compensatie

BigGym wil haar leden het advies geven om goed te blijven bewegen. Volg daarom BigGym op Instagram, Facebook en website (www.biggym.nl) om op de hoogte te blijven van de laatste tips en workouts van de BigGym trainers. Op deze manier kunnen alle BigGym leden vanaf 6 april gezond en fit trainen in één van de BigGym vestigingen.  

Samen staan we sterk!