Dagblad070 | BigGym pakt groots uit met nieuwe vestiging

BigGym pakt groots uit met nieuwe vestiging

mainImage
Fitness wordt steeds populairder

Sportschool BigGym blijft uitbreiden. Op 12 oktober 2019 opent de sportschoolketen haar 17e vestiging aan de Loosduinseweg 1 te Den Haag. In het sportpaleis van maar liefst 3500m2 laat BigGym opnieuw de dromen van de sportliefhebber uitkomen.

Indrukwekkende afmetingen De locatie biedt een geheel van 3500m2 aan sportplezier, met als neusje van de zalm een high-tech BigCross-zaal. Naast BigCross biedt BigGym interactieve groepslessen zoals HIIT, Senior, Spinning, Zumba, Booty, Yoga, Boxing, Bootcamp en Boxing Kids en staan er meer dan 300 fitnesstoestellen klaar waarmee de sporters zich naar hartenlust in het zweet kunnen werken. Dit alles gaat onder gratis begeleiding van professionele en gediplomeerde instructeurs en personal trainers.
Kracht mogelijkheden in overvloed Krachttraining is al lang geen trainingsvorm meer die alleen door jonge, supergespierde mannen wordt beoefend. Mannen en vrouwen in alle leeftijdscategorieën en ook patiënten met een chronische ziekte trainen met gewichten om het lichaam sterk(er) te maken en te houden.

BigCross, gegarandeerd resultaat Bij BigCross sluit het programma aan op het individu, ongeacht je fitheid. Dus of je nu beginnend sporter of topsporter bent, 14 of 70 jaar, met BigCross kan iedereen uit de voeten. De apparatuur die in de BigCross-zaal wordt gebruikt is de crème de la crème onder crossfitters. Denk hierbij aan materialen zoals klimrekken, banden, kettlebells, weighted balls, core bags, bokszakken etc.

De voordelen van BigGym Onbeperkt sporten doe je al vanaf €7,50 per maand. BigGym is daarmee de voordeligste sportschool van Nederland en inschrijven is ook nog eens gratis. Ook heeft BigGym een maandelijks flexibel abonnement en een uniek daluren abonnement waarmee je extra voordelig tussen 07.00 - 17.00 + in het weekend sport. Daarnaast loopt er een unieke openingsactie die alleen geldt voor de vestiging Den Haag. Alle nieuwe leden die zich nu inschrijven sporten gratis tot december 2019.

Daarnaast kunnen sporters met een lopend abonnement bij een andere sportschool gebruik maken van de ‘abonnement overname’ actie. BigGym neemt het huidige abonnement over en de sporter kan zich gratis inschrijven bij BigGym.
Is er nog meer? Onder BigGym Den Haag is er speciaal voor leden een parkeergarage met voldoende parkeerruimte. Ook zijn er gratis lockers om (waardevolle) spullen in op te bergen en er zijn dames- en herendouches. Daarnaast kun je ook gebruik maken van de zonnebank en massagestoelen. BigGym staat voor kwaliteit, betaalbaarheid, hygiëne en gratis begeleiding.


Openingstijden en locatie BigGym is 7 dagen per week geopend. Op maandag t/m vrijdag van 07.00 - 23.00 uur en in het weekend van 08.30 - 17.00 uur. BigGym Den Haag is gevestigd aan de Loosduinseweg 1, 2571 AA te Den Haag.


Foto: Digitaal Dagblad