Coach Arne Slot tevreden over ploeg vier dagen na bekerfinale

26 April 2024, 09:21 uur
Sport
mainImage
ANP

Feyenoord-coach Arne Slot was blij met hoe zijn ploeg had gespeeld bij Go Ahead Eagles. De Rotterdammers versloegen de club uit Deventer vier dagen na de gewonnen bekerfinale tegen NEC met 3-1.

"Het seizoen lijkt over als je kijkt naar de ranglijst", zei Slot bij ESPN. "Wat laat je dan zien enkele dagen na de bekerfinale? Nou, daar was ik heel tevreden over. We hebben negentig minuten gedomineerd en in de tweede helft volwassen naar de overwinning toegespeeld."

Slot zag zijn ploeg moeite hebben om in de tweede helft verder afstand te nemen. "Wat we vaker gezien hebben is dat we in de tweede helft veel kansen nodig hebben om afstand te nemen van de tegenstander. Dat heeft ons vandaag niet opgebroken, maar er zijn wedstrijden geweest waarin dat wel zo is. Daarom staan we ook 9 punten achter PSV."

De Feyenoord-coach gaf vooraf aan de wedstrijd aan dat hij graag trainer van Liverpool wil worden. "Daar maak ik geen geheim van", zei hij over de geruchten en na afloop kwam hij er nog eens op terug. "Ik heb een geweldige tijd bij Feyenoord gehad en als Liverpool zich meldt, zou het gek zijn als dat niet een geweldige vervolgstap zou zijn. We wachten eerst respectvol af totdat de clubs een akkoord hebben. Ik heb alle vertrouwen erin dat dat gaat komen, want ik denk dat ze me dat zomaar een beetje gunnen."
 

 


Door: ANP