Dagblad070 | De Speciale Sport Bibliotheek Talkshow

De Speciale Sport Bibliotheek Talkshow

mainImage

Iedereen kan sporten. Toch? Ook als je een beperking hebt? Ontdek het kippenvel op uw armen als u luistert naar de verhalen van onze gasten.
In 2020 gaan in Den Haag de Special Olympics Nationale Spelen 2020 en de Invictus Games plaatsvinden. Grote sportevenementen voor mensen met een beperking. Bibliotheek Den Haag wil in aanloop hiernaar toe, net na de Nationale Sportweek, meer aandacht schenken aan de sport- en beweegmogelijkheden voor mensen met een beperking. Kunnen zij sporten? Wat betekent sport en bewegen voor ze? Wat doet Het Beweegloket in Den Haag voor ze?

Tijdens de Talkshow zullen ervaringsdeskundigen als bijvoorbeeld paradarter Arie van der Rassel met u delen hoe zij beperkt raakten en hoe zij hiermee omgaan. Arie zal ook een dartsdemonstratie geven waaraan u zelf mee kunt doen. Tevens kunnen we deze avond genieten van inclusiedans, dans waarin aangetoond wordt dat een beperking geen enkele terughoudendheid hoeft te geven op de dansvloer.

Presentator Herman Nanninga zal samen met experts ingaan op de mogelijkheden van sport en bewegen voor iedereen in Den Haag. Graag beantwoorden zij uw vragen en horen ze uw ideeën. De toegang is gratis. Dus, kom en leer over de mogelijkheden van sport en bewegen van en voor mensen met een beperking. En wie weet gaat u met nieuwe kennis en energie beginnen aan een eigen sportloopbaan!

Donderdag 3 oktober

Inloop 19.00 uur, start 19.30 uur

Bibliotheek Escamp, Leyweg 811

Presentatie: Herman Nanninga van Omroep West

We horen graag of u 3 oktober aanwezig wilt zijn via haagssportkwartier@denhaag.nl.
Indien u ondersteuning nodig heeft horen we dit graag. 070 353 80 30