Dit is het speelschema voor ADO Den Haag Vrouwen 2024-2025

23 July 2024, 11:37 uur
Sport
mainImage

Het speelschema van de Vrouwen Eredivisie seizoen 2024-2025 is officieel bekendgemaakt. ADO Den Haag Vrouwen start de competitie met een uitwedstrijd op zaterdag 28 september tegen SC Heerenveen.  De eerste thuiswedstrijd wordt op zondag 6 oktober gespeeld tegen Feyenoord. Deze wedstrijd vangt aan om 16.45 uur in het Bingoal Stadion. Ook dit seizoen zullen alle wedstrijden van de Vrouwen Eredivisie live te zien zijn bij ESPN. 

De clubs in de Vrouwen Eredivisie spelen dit seizoen opnieuw 22 speelrondes. De eerste acht speelrondes zijn concreet ingevuld, de overige wedstrijden zijn alleen voor een bepaald weekend ingepland. De precieze speeldata en -tijden voor deze wedstrijden worden in een later stadium ingetekend.

De winterstop in de vrouwen Eredivisie loopt van zondag 22 december tot zaterdag 18 januari. De competitie eindigt uiterlijk zaterdag 17 mei, waarna de Eredivisie Cup van start gaat. Vanaf de achtste finales van de KNVB Beker Vrouwen in februari stromen de Eredivisieclubs in het bekertoernooi in. Op zaterdag 10 mei staat de finale van de KNVB Beker Vrouwen op het programma.