25 February 2024, 16:45 uur
Sport
mainImage
ANP

Feyenoord heeft in de Eredivisie opnieuw een moeizame zege behaald. De Rotterdammers wonnen de uitwedstrijd tegen Almere City FC met 2-0. Invaller Yankuba Minteh maakte in de 72e minuut het openingsdoelpunt door de bal van afstand fraai over keeper Nordin Bakker in het doel te schieten. In blessuretijd tikte Minteh van dichtbij ook de tweede treffer binnen.

Een week eerder redde Mats Wieffer Feyenoord kort voor tijd tegen RKC (1-0). Het elftal van coach Arne Slot, die in Almere ontbrak omdat hij ziek is, behoudt een achterstand van 10 punten op koploper PSV. Volgende week zondag nemen PSV en Feyenoord het in Eindhoven tegen elkaar op.

Feyenoord scoorde ook in de eerste helft al. De treffer van Lutsharel Geertruida werd afgekeurd en dat leidde tot veel onbegrip. In aanloop naar die treffer bleek Santiago Giménez buitenspel te hebben gestaan.