Finale Olympic Moves in Zuiderpark

5 March 2020, 14:41 uur
Sport
mainImage

Na het daverende succes van vorige jaar is wederom de Olympic Moves regionale finale Den Haag terug in het Zuiderpark.

16 april is de datum die voor verscheidende Haagse middelbare scholieren in hun schoolagenda’s is omcirkeld. Dan is het de mogelijkheid om in verschillende sporten hun school te vertegenwoordigen op de Olympic Moves regionale finale Den Haag. Tegelijkertijd strijden de verschillende teams om een ticket te verdienen voor de finaledag (The School Final) van het grootste scholentoernooi van Nederland. The School Final zal plaats vinden op 5 juni in en rondom Papendal.

Na het succes van de 5 Haagse scholen die vorig jaar hebben meegedaan aan de regionale finale hebben dit jaar 10 Haagse scholen zich ingeschreven om de strijd met elkaar aan te gaan, Namelijk; De Populier, Edith Steincollege, Esloo College, Heldring College, Johan de Witt Scholengroep, Lyceum Ypenburg, Montaigne Lyceum, De Einder, ’s Gravendreef College, Segbroek College. Deze Haagse scholen zullen in de regionale finale niet alleen elkaar treffen maar ook scholen uit o.a. Delft, Schiedam en Leiden. De nummer 1 van elke categorie mag zich dan in juni gaan meten met de beste scholen van heel Nederland.
De leerlingen kunnen in de Olympic Moves regionale finale Den Haag hun school vertegenwoordigen op de sporten: Badminton, Floorball, Streetbal, Tennis, Veldloop, Volleybal en uiteraard voetbal.

Dit jaar is de organisatie van de regionale finale Den Haag een samenwerking tussen Sport en Bewegen studenten van het ROC Mondriaan en de HALO en Sportkunde studenten van de Haagse Hogeschool.
Heeft u vragen of heeft u als bedrijf interesse om dit evenement tot een nog groter succes te maken? Dan kunt u ons bereiken via het mail [email protected]