17 March 2019, 18:46 uur
Sport
mainImage
Orange Pictures

Rachid Bouyaouzan zette Quick in de thuiswedstrijd op een snelle 1-0 voorsprong, maar de Hagenaars slaagden er niet in om deze vast te houden. Tegenstander ADO’20 kwam in de eerste helft al op gelijke hoogte door Jesper de Vré vanaf elf meter: 1-1. De thuisclub hoopte in de tweede helft het verschil te maken, maar na rust waren beide ploegen gelijkwaardig en veranderde er niets meer aan de 1-1 stand.
HBS blijft na deze speelronde gewoon laatste in de derde divisie, want de Hagenaars verloren bij HSC’21 met 3-1. Na de openingsgoal van de thuisclub kwam HBS via Berend Kaster nog langszij, maar daarna besliste de middenmoter de wedstrijd door twee treffers van Diego van der Weide (zijn tweede) en Bas ter Hogt. Niels van Pelt bracht nog even de spanning terug door de 3-2 aan te tekenen, maar het was voor HBS te laat.
Westlandia heeft vanmiddag op eigen veld SV Oss 1920 met 3-2 verslagen. Trainer Edwin Grünholz snakte naar ene overwinning en werd door zijn ploeg op zijn wenken bediend. In de Naaldwijkse ploeg tekenden Giovalli Serbony, Dean van Ooijen en Patrick Batist voor de treffers.