Haags Sportkwartier letterlijk zichtbaar in Escamp

28 May 2020, 09:41 uur
Sport
mainImage

Deze week zijn er twee nieuw geschilderde elektriciteitshuisjes onthuld in Escamp, namelijk die aan de Roemer Visscherstraat en aan het Eeldeplantsoen. Deze twee staan vanaf nu volledig in het teken van sport en bewegen en dragen de naam van het Haags Sportkwartier.

Dit initiatief van o.a. Haagse Hogeschool, ROC Mondriaan en Gemeente Den Haag, wil zo veel mogelijk mensen in beweging krijgen in Escamp en timmert hard aan de weg qua naamsbekendheid. De artiesten van The Hague Street Art, Cosh en Tobias Becker Hoff, hebben het Haags Sportkwartier nu geholpen om letterlijk zichtbaar te zijn en mensen met de eerste beelden op straat te inspireren om meer te gaan bewegen. Alles om de bewoners ervan te doordringen dat ze in het Haags Sportkwartier wonen en het erg van belang is dat ze voldoende bewegen. 

Het Haags Sportkwartier wil de komende jaren nog meer elektriciteitshuisjes, pleintjes en playgrounds opfleuren met schilderingen. Uiteraard samen met de artiesten van The Hague Streetart.

www.thehaguestreetart.nl is hét platform voor professionele Street Art en Graffitikunstenaars in regio Den Haag en dé plek waar iedereen terecht kan voor vragen over legale oefenplekken, tours, workshops, opdrachten, exposities en nog veel meer.