Henrik-Jan Rinner weg bij ADO Den Haag

21 December 2019, 15:48 uur
Sport
mainImage
ADO Den Haag

De wegen van ADO Den Haag en Financieel en Statutair Directeur Henrik-Jan Rinner scheiden per direct. Beide partijen hebben in goed overleg besloten om uit elkaar te gaan, omdat er sprake is van een verschil van inzicht over het te voeren beleid.

Algemeen Directeur Mohammed Hamdi van ADO Den Haag: “Het is jammer dat het zo gelopen is, maar we bedanken Henrik-Jan voor de inzet en toewijding waarmee hij in de afgelopen tweeënhalf jaar voor onze club gewerkt heeft. We hebben veel waardering voor Henrik-Jan en wensen hem het beste in zijn verdere carrière. En dan spreek ik ook namens de Raad van Commissarissen”, aldus Hamdi.

Henrik-Jan Rinner geeft aan dat hij ondanks zijn afscheid voor altijd warme gevoelens zal koesteren voor ADO Den Haag. “Het feit dat ik vertrek doet niets af aan het feit dat ik hier met plezier gewerkt heb en dat ik ADO Den Haag zodoende veel succes wens voor de toekomst. Ik hoop dat de club een goede tweede seizoenshelft neerzet en overtuigend in de Eredivisie zal blijven. Ik wens Mohammed en de rest van de club veel succes.”