Jorge Nolte nieuwe coach KZ-dames

11 April 2019, 22:02 uur
Sport
mainImage
Orange Pictures
Jorge Nolte.

Klein Zwitserland heeft Jorge Nolte met ingang van het nieuwe hockeyseizoen vastgelegd als coach van Dames 1. Nolte heeft als coach ruime ervaring. Zo bracht hij Dames 1 van Bloemendaal van de overgangsklasse (nu de promotie klasse) naar de hoofdklasse en heeft hij bij Hurley de afgelopen jaren in de hoofdklasse bij Dames 1 aan het roer gestaan.

Klein Zwitserland werkt sinds een aantal jaren vanuit een (hockey)visie waarbij gestreefd wordt vanuit de eigen opleiding talentvolle spelers door te laten stromen naar de hoogste teams. In dat kader zal Carlos Castaño volgend seizoen een bredere verantwoordelijkheid krijgen binnen de club als head coach van Klein Zwitserland. Door deze verbreding is het van belang om aan de coaching staf van Heren 1 een volwaardig trainer coach profiel toe te voegen. 

Marijn Petermeijer wordt vanuit Dames 1 doorgeschoven naar Heren 1. Marijn is al twee seizoenen verbonden aan Klein Zwitserland en is als geen ander in staat om de ingeslagen weg verder vorm en inhoud te geven. Marijn heeft de afgelopen jaren al intensief samengewerkt met Carlos.