Dagblad070 | Laak Run afgelast vanwege slecht weer

Laak Run afgelast vanwege slecht weer

mainImage

De Laak Run is afgelast. "Helaas moeten wij tot onze grote spijt mededelen dat de Laak Run 2019 aanstaande zondag 6 oktober vanwege het slechte weer NIET DOOR GAAT."

"Animo was er zeker, alles zat mee in de voorbereidingen, de organisatie was er helemaal klaar voor! Echter de combinatie van veel regen en mogelijk flinke windstoten strooit roet in het eten en maakt dat de organisatie met pijn in het hart heeft besloten de LAAK RUN zondag niet door te laten gaan. De organisatie kan de veiligheid en het welbevinden van de (jonge)deelnemers niet garanderen met deze weersomstandigheden. Zo kunnen de windstoten ervoor zorgen dat takken uit bomen waaien en dit terwijl een groot deel van de route onder de bomen door loopt.  

We stellen het enthousiasme van eenieder enorm op prijs! Laat je vooral niet weerhouden om de route Sportief Rondje Laak te lopen en te ontdekken wat Laak te bieden heeft! De route is aangegeven met grondpunaises. De Sportief Rondje Laak routekaartjes zijn gratis af te halen bij onder andere het stadsdeelkantoor en bij de verschillende wijkcentra en playgrounds."  

De organisatie zal de komende tijd gebruiken om de haalbaarheid van de Laak Run op een ander moment te onderzoeken


Foto: ANP