Dagblad070 | Live spinningsessie met Michael Boogerd

Live spinningsessie met Michael Boogerd

mainImage

Binnen moeten blijven voor de veiligheid van jezelf en anderen hoeft niet te betekenen dat we massaal op de bank blijven zitten. Mannenmodeketen Only for Men organiseert namelijk verschillende workshops en sportsessies via hun social media ons in beweging te houden terwijl wij thuis blijven.

Normaalgesproken organiseert Only for Men verschillende (sport)events in en om de winkels. Omdat deze events de komende maanden niet doorgaan, in verband met de uitbraak van het coronavirus, komen verschillende events gewoon bij jou thuis! Zo ook een exclusieve spinningsessie via Facebook Live met Michael Boogerd.

Live spinning op 26 maart

Donderdag 26 maart vanaf 19.00 uur kan jij meedoen aan een live fietssessie onder leiding van de voormalig beroepswielrenner. Michael Boogerd is de meest succesvolle Nederlandse klassementsrenner. Zijn belangrijkste overwinningen zijn de Amstel Gold Race in 1999, twee etappes in de Ronde van Frankrijk en hij is driemaal Nederlands kampioen geworden. Beleef een prachtige tocht, gewoon vanuit je huiskamer of sportzolder! Komt die hometrainer toch van pas!

Meer online events of workshops bijwonen? Ontdek bijvoorbeeld hoe je de lekkerste cocktails maakt of doe mee met een live workout onder leiding van een personal trainer.

Meer informatie: https://www.onlyformen.nl/events/


Door: Only for Men