Dagblad070 | Martin Jol technisch adviseur ADO Den Haag
mainImage

Martin Jol technisch adviseur ADO Den Haag

24 december 2019, 16:39 uur
Sport

Kort voor de Kerst heeft ADO Den Haag een adviseur met een flinke dosis ervaring, voetbalverstand én clubliefde binnengehaald. Na het aantrekken van de Engelse hoofdcoach Alan Pardew en diens nieuwe assistent Chris Powell is nu ook Martin Jol neergestreken op zijn oude nest. Jol (63) wordt technisch adviseur van de Haagse club.

Algemeen Directeur Mohammed Hamdi is verguld met de komst van Jol: “Martin is één van de meest vooraanstaande Nederlandse trainers. En ook nog eens een Haags voetbalmonument. Het is fantastisch dat hij er, samen met Alan Pardew en de rest van de staf, alles aan wil doen om ADO Den Haag uit deze benarde positie te halen. Ik heb er alle vertrouwen in dat zij die klus kunnen klaren. Samen hebben ze immers meer dan vijfhonderd wedstrijden aan ervaring als manager-coach in de Premier League, de sterkste competitie ter wereld. Martin kan, mede daardoor, de overgang van het Engelse naar het Nederlandse
voetbal versoepelen voor Alan en Chris.”

Jol voegt daar aan toe: “Mohammed heeft me gevraagd om te helpen en daar sta ik uiteraard positief tegenover. Gezien de huidige situatie is het voor mij echt onmogelijk om dat niet te doen. ADO Den Haag kan nu alle steun gebruiken van iedereen die de club een warm hart toedraagt. Daarom ga ik in de komende tijd ook proberen een nog veel bredere basis te vinden van mensen die ADO Den Haag verder willen ondersteunen”, aldus Jol.


Foto: OrangePictures