Mila Muyselaar terug bij hdm: speelster Dames 1

5 June 2020, 12:14 uur
Sport
mainImage

Vanaf het seizoen 2020-2021 keert Mila Muyselaar terug bij hdm als speelster van Dames 1. De afgelopen twee jaar was Mila speelster van Laren, daarvoor speelde ze 6 jaar bij hdm.

Met Mila haalt Dames 1 een speelster in huis met veel technische en tactische hockey kwaliteiten. Daarnaast heeft zij ruime ervaring in de Hoofdklasse en kent zij de club hdm en het team goed. Met haar kwaliteiten op en buiten het veld kan zij een goede bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van de jonge en getalenteerde spelersgroep van hdm. De 27-jarige zaalinternational heeft de afgelopen jaren het contact met hdm nooit verloren. Het hdm bestuur en de spelersgroep zijn verheugd dat Mila terugkeert in Dames 1.

Vanuit de hdm jeugd stromen Jip Blaas en Willemijn Muntinga door naar hdm Dames 1.

Verder zal Marc Materek vanaf seizoen 2020-2021, naast Ivar Knötschke in het begeleidingsteam de rol van assistent-trainer/coach gaan vervullen. Marc is jarenlang trainer/coach van Groningen Dames 1 en Heren 1 geweest, afgelopen jaar was hij hoofdcoach van Laren Dames 1. Op dit moment is Marc assistent bij Nederlands Meisjes U16. Met zijn kennis en ervaring is Materek een mooie aanvulling voor zowel de begeleidingsgroep als voor de selectie.
Het hdm bestuur heeft er alle vertrouwen in dat Marc Materek zal bijdragen aan de ambities van de club met betrekking tot hdm Dames 1.